Я ознайомився із Політикою конфіденційності та даю свою згоду на обробку моїх персональних даних.

Політика конфіденційності
Всеукраїнський портал національного усиновлення
«Сирітству — ні!»
Rozvitok Rozvitok
Гаряча лінія
0-800-50-90-01



ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Якщо Ви відвідали цей сайт, Ви автоматично погоджуєтесь з цією політикою конфіденційності та умовами використання ресурсу. Якщо Ви не згодні з даною політикою конфіденційності та умовами конфіденційності або не досягли встановленого законодавством віку, Ви повинні залишити сайт.

Ми визнаємо важливість захисту ваших персональних даних і зобов’язуємося обробляти та зберігати їх із належною відповідальністю та з дотриманням чинних в Україні законів про захист персональних даних.

На нашому корпоративному веб-сайті ми можемо збирати персональні дані про вас як фізичну особу в перерахованих нижче сервісах, обсягах і з метою:

  • Форум. Персональні дані, які відвідувач сайту залишає при реєстрації на форумі порталу, використовуються виключно для зв’язку з користувачем у разі виникнення такої необхідності.
  • Сервіс «Поставити питання». Персональні дані користувача сайту, який скористався цим сервісом, зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, електронна адреса й телефон, використовуються виключно для зворотного зв’язку з питань, пов’язаних зі зверненням.
  • Тестування. За допомогою цього сервісу користувачі порталу можуть протестувати рівень своєї обізнаності в певному питанні та отримати проставлені варіанти відповіді на електронну адресу.
  • Google Analytics. Цей сервіс відстежує вашу поведінку на нашому сайті, що допомагає нам створювати цікавіший і актуальніший контент, відповідно до ваших інтересів і потреб.

Якщо Ви прийняли рішення надати свої персональні дані, тим самим Ви даєте згоду на передачу, обробку та зберігання цих даних для цілей, передбачених цією політикою конфіденційності та в рамках благодійної діяльності БО «Фонд Ріната Ахметова». Ви підтверджуєте, що повідомлені про включення Ваших персональних даних до бази персональних Фонду, цілі обробки персональних даних (згідно з вказаною в цьому документі метою) та осіб, яким передаються Ваші персональні дані, а також про свої права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних».

Ми зобов’язуємося зберігати зібрані через цей сайт персональні дані не довше, ніж це необхідно для досягнення цілей, для яких вони збираються та обробляються, забезпечивши їхню безпеку, обробку та зберігання відповідно до застосовних законодавчих і нормативних вимог. При цьому ми залишаємо за собою право зберігати персональні дані протягом необмеженого часу.

Персональні дані, залишені відвідувачами на цьому сайті, не використовуються з маркетинговою метою, не передаються іншим фізичним та/або юридичним особам і використовуються виключно з метою, зазначеною вище.

Ми маємо право надати доступ до ваших персональних даних іншим особам лише за таких обставин:

  •          є наявність дозволу користувача;
  •         інформація надається афільованим компаніям, іншим довіреним особам виключно з метою обробки інформації від нашого імені;
  •          є підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації необхідні для:

ü  правоохоронних органів, за рішенням/постановою суду або в рамках інших законних процедур або по іншій вимозі згідно з законодавством України;

ü  розслідування потенційних порушень;

ü  при виявленні й запобіганні шахрайським діям, а також для усунення технічних неполадок та при вирішенні проблем безпеки. 

Ми не перевіряємо достовірність отриманої про Вас інформації й не контролюємо Вашу правосуб’єктність. Наша мета – захист Ваших персональних даних. Ми впроваджуємо розумні фізичні, адміністративні та технічні засоби, які допомагають захистити ваші персональні дані від несанкціонованого доступу, використання та розголошення.

Ми не несемо відповідальності за упущену вигоду або втрачений прибуток, недоотриманий дохід, втрату Ваших персональних даних або будь-які інші збитки відвідувачів цього веб-сайту, якщо такі виникли при його користуванні.